Extremis AMAi tuintafel

De Extremis AMAi is een moderne en flexibele tuintafel.

  • Verstelbaar in twee hoogtes
  • Verkrijgbaar met verschillende accessoires
  • Oneindig uitbreiden met extra A-frames!

Artikelnummer
324201
€ 4.937,00
Vanaf € 4.937,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Extremis AMAi is een tuintafel dat zich aanpast aan uw flexibele levensstijl. Wilt u staan of zitten? gaat u een avondje borrelen of wilt u brainstormen met collega's? Het kan allemaal met de AMAi van Extremis. De twee A-vormige frames vormen de basis van AMAi. Tussen deze frames kunt u het tafelblad neerleggen op de gewenste hoogte: laag of hoog. Dankzij het innovatieve ontwerp kan de tafel met een snelle manoeuvre aangepast worden van zit-hoogte naar sta-hoogte en andersom. Deze kunnen naar dezelfde hoogten aangepast worden van de tafel.

De AMAi tafel kan nog verder aangepast worden naar uw wens; de tafel kan uitgevoerd worden met LED-verlichting, stopcontacten en USB-poorten. Het slimme zonnescherm is ook een geweldige toevoeging, hij beschermt u tegen de zon en houdt u droogt wanneer het miezert. Het is ook mogelijk om meerdere frames aan elkaar te koppelen, zo kunt u de tafel oneindig uitbreiden. De mogelijkheden zijn groot met de Extremis AMAi.

Afmetingen tuintafel (LxBxH): 304 x 114 x 320 cm

^