Joli Propeller tafel

De Joli Propeller is een moderne eettafel voor binnen- en buitenshuis

  • Eetafel met een opvallend onderstel
  • Onderstel is gebasseerd op een vliegtuigpropeller
  • Te combineren met vele eetstoelen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
297919
€ 3.840,00
Vanaf € 3.840,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer John Ghekiere & Manuel Vanden Bulcke

De Joli Propeller tafel heeft een moderne vormgeving. Het onderstel is gebasseerd op de propeller van een schroefvliegtuig en zorgt voor een goede stabiliteit. De tafel is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. De Joli Propeller serie bestaat naast een eettafel, ook uit een salontafel, wandtafel en bijzettafel.

De tafel Propeller zelf samenstellen
De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het blad kunt u uitvoeren in glas, hout of verschillende keramische varianten. Het onderstel is vervaardigd uit inox, waarbij u kunt kiezen uit vele kleuren.

Joli
Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor meubels op maat. Ieder meubel is het resultaat van handwerk. Daarnaast zijn alle Joli meubelen geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Joli volgt de recente ontwikkelingen en nieuwe trends op de voet en slaagt er zo in om trendy designmeubels aan te bieden.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^