Joli Layers tafel

De Joli Layers is een elegante eettafel voor binnen- en buitenshuis

  • Eetafel met een fijn frame en een dun tafelblad
  • Het blad lijkt te zweven boven de poten
  • Komt vrijwel overal goed tot zijn recht
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
297911
€ 4.200,00
Vanaf € 4.200,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Sylvain Willenz

De Joli Layers is een elegante tafel die geschikt is voor binnen- en buitenshuis. De tafel heeft een dun tafelblad dat lijkt te zweven boven de poten. Het frame is vervaardigd uit gelakt inox. Door het minimalistische design komt de Joli Layer tafel vrijwel overal goed tot zijn recht.

De tafel Largo zelf samenstellen
De tafel is verkrijgbaar in verschillende formaten. Het blad kunt u uitvoeren in glas, hout of keramiek. Het frame is uit te voeren in diverse kleuren. De Joli Layer serie bestaat naast een eetafel, ook uit een wandtafel, salontafel en bijzettafel.

Joli

Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor meubels op maat. Ieder meubel is het resultaat van handwerk. Daarnaast zijn alle Joli meubelen geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Door hun duurzame karakter zijn ze bestand tegen alle weertypes en makkelijk in onderhoud. Joli volgt de recente ontwikkelingen en nieuwe trends op de voet en slaagt er zo in om trendy designmeubels aan te bieden.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^