Joli Elyps tafel

De Joli Elyps is een elegante eettafel voor binnen- en buitenshuis

  • Eetafel met minimalistisch design
  • Strak en modern tafellblad
  • Kenmerkende inox poten
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
297908
€ 7.105,00
Vanaf € 7.105,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Tom de Vrieze

De Joli Elyps is een zeer elegante eettafel. De strak vormgegeven tafel onderscheidt zich door de kenmerkende inox poten en het strakke, moderne tafelblad. Door het slimme ontwerp wordt niemand aan tafel gehindert door de tafelpoten. De Elyps tafel is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Door het minimalistische design komt de Joli Elyps tafel vrijwel overal goed tot zijn recht. De Joli Elyps serie bestaat naast een eetafel, ook uit een salontafel.

De tafel Elyps zelf samenstellen
De tafel is verkrijgbaar in verschillende formaten. Het blad kunt u uitvoeren in glas, hout of keramiek. Het inox frame is uit te voeren in diverse kleuren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Joli Elyps tafel samen te stellen!

Joli
Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor meubels op maat. Ieder meubel is het resultaat van handwerk. Daarnaast zijn alle Joli meubelen geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Door hun duurzame karakter zijn ze bestand tegen alle weertypes en makkelijk in onderhoud. Joli volgt de recente ontwikkelingen en nieuwe trends op de voet en slaagt er zo in om trendy designmeubels aan te bieden.

Anderen bekeken ook
^