Joli Wire tafel

De Joli Wire is een prachtige eettafel voor binnen- en buitenshuis.

  • Eetafel met een opvallend onderstel
  • Verkrijgbaar met een ovaal of rond tafeblad
  • Combineer de tafel met de bijpassende stoelen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
297921
€ 4.270,00
Vanaf € 4.270,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Joli Wire tafel

Designer Mathis de Ferm

De Joli Wire is een moderne tafel met een prachtig onderstel. De Wire serie kenmerkt zich door fijne inox-draden die de meubels een luchtige uitstraling geven. De tafel is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Combineer de Wire tafel met de bijpassende stoel voor een mooi geheel. De Joli Wire serie bestaat naast een eetafel, ook uit een salontafel.

De tafel Wire zelf samenstellen
De tafel is verkrijgbaar met een ovaal of rond tafelblad en in verschillende afmetingen. Het blad kunt u uitvoeren in glas, hout of verschillende keramische varianten. Het inox onderstel is leverbaar in diverse kleuren.

Joli
Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor meubels op maat. Ieder meubel is het resultaat van handwerk. Daarnaast zijn alle Joli meubelen geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Joli volgt de recente ontwikkelingen en nieuwe trends op de voet en slaagt er zo in om trendy designmeubels aan te bieden.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^