Swissflex

Swissflex

Al 60 jaar staat Swissflex voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In de producten worden Zwitsers vakmanschap, technische expertise en innovatie met passie toegepast. Samen zorgen deze elementen voor een eenheid. Voor elke behoefte heeft Swissflex een oplossing. Het Swissflex slaapsysteem: functioneel, comfortabel en veelzijdig. Elk mens heeft andere behoeftes als het op slapen aankomt.

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina

Swissflex en duurzaamheid

Swissflex is wereldwijd toonaangevend op het gebied van kwaliteit en technologie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Swissflex geen concessies doet als het gaat om techniek, afwerking en grondstoffen. Tijdens het productieproces wordt aandacht besteed aan het kleinste detail. Deze zorgvuldigheid is naast de grondstof kwaliteit en techniek de derde voorwaarde voor de totale synchronisatie van een slaapsysteem volgens het Swissflex-principe. Volgens Swissflex het recept voor succes, dat zij al meer dan een halve eeuw met overtuiging toepassen.

Het Swissflex slaapsysteem

Niemand ligt echt lekker op een matras alleen, al is het nog zo'n goede. Daarom heeft Swissflex het ontwikkelen van een slaapsysteem tot hoofdzaak gemaakt. Anatomisch verantwoord en altijd als een geheel gecomponeerd. Want alleen de combinatie van een lattenbodem met daarop een perfect afgestemd matras van topkwaliteit, plus een kussen, geeft u dat comfort om op weg te dromen. Met het Swissflex slaapsysteem kiest u voor de hoogste kwaliteit. Waardevol als u slaapt! Het is niet voor niets dat Swissflex al diverse onderscheidingen heeft mogen ontvangen voor hun uitzonderlijke ontwerpen en innovaties. Ze wonnen ze onder andere de Red Dot Design Award, de Interior Innovation Award, de German Design Award en diverse certificeringen.

Swissflex bij Pot interieur

Breng een bezoek aan de slaapafdeling in onze showroom en ervaar de bijzondere Swissflex slaapsystemen zelf! U vindt bij ons een ruime collectie bedmodellen, lattenbodems, matrassen en hoofdkussens.

Natuurlijk kunt u ook alvast online kijken naar ons assortiment. Zo overtuigd het Swissflex Swissbed Expression met zijn modern ontwerp en uiteenlopende mogelijkheden. Het bed is verkrijgbaar in diverse afmetingen, siernaden, poten en uitrustingen. Zo kunt u uw slaapkamer compleet maken met een bed dat volledig naar uw wens is samengesteld. Ook voor een frameloze lattenbodem zoals de Swissflex Uni 20 kunt u bij ons terecht. Het spreekt voor zich dat we ook de bijpassende Swissflex matrassen in ons assortiment hebben opgenomen.

Neem contact met ons op en laat u begeleiden door een van onze adviseurs.

^