Swissflex Versa 20 Geltex matras

Het Swissflex Versa 20 matras met Geltex laag biedt een optimaal slaapcomfort

  • Ontlast en ondersteunt uw lichaam
  • Optimale warmteregulering
  • Inclusief elastische matrashoes
  • Leverbaar in diverse formaten

Artikelnummer
291036
€ 1.060,00
Vanaf € 1.060,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Swissflex Versa 20 Geltex

Het Swissflex Versa 20 Geltex matras zorgt voor ontlasting en ondersteuning van uw lichaam en een goede warmteregulering. De Swissflex matrassen met Geltex laag bieden een optimaal slaapcomfort doordat deze zich aanpassen aan uw gewicht en postuur aan.

Het Versa 20 Geltex matras is voorzien van 2 cm meer Geltex en een extra hardheidsgraad voor een nog beter ligcomfort. Ook de elastische matrashoes draagt hieraan bij. Daarnaast delen de inkepingen in de steunkern het matras op in 7 ergonomische zones voor doelgerichte drukverlaging en ondersteuning. Over de hele kern bevinden zich dwars- en lengteprofileringen én extra verticale boringen voor een goede ventilatie.

Stel uw Swissflex Versa 20 Geltex matras zelf samen

Het matras heeft een totale hoogte van 20 cm hoog en een Gomtex kern van 12 cm. Deze kern is omringd door een 6 cm dikke Geltex laag met daaronder een Geltex schouderzonering van 2 cm.

U heeft de keuze uit verschillende formaten. Het matras is verkrijgbaar in soft of firm. Standaard geleverd met een afneembare jerseyhoes. Optioneel leverbaar met een merino natural hoes voor mensen die het snel koud hebben.

Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^