Swissflex Versa 24 Geltex matras

Het Swissflex Versa 24 matras met Geltex laag biedt een optimaal slaapcomfort

  • Voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam
  • Optimale ontlasting van uw schouders
  • Goede 3D-ventilatie
  • Leverbaar in diverse formaten

Artikelnummer
291045
€ 1.720,00
Vanaf € 1.720,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Swissflex Versa 24 Geltex matras

Swissflex Versa 24 Geltex

Het Swissflex Versa 24 Geltex matras biedt een perfecte steun en een heerlijk ligcomfort. De Swissflex matrassen met Geltex laag passen zich automatisch aan uw lichaamsgewicht en postuur aan.

Het Versa 24 Geltex matras is voorzien van een 6 cm dikke Geltex laag en een 4 cm dikke Geltex schouderinlegdeel voor een goede ontlasting van de schouders. De inkepingen in de steunkern delen het matras op in 7 ergonomische zones voor doelgerichte drukverlaging en ondersteuning. Verder is het matras voorzien van pocketveren met verschillende sterktes die de ondersteuning optimaliseren. Over de hele kern bevinden zich dwars- en lengteprofileringen, én extra verticale - en zijdelingse boringen voor een goede 3D-ventilatie. Daarnaast heeft het matras een zijdelingse tussenlaag die zorgt voor stabiliteit en ventilatie van de pocketveringkern.

Stel het Swissflex Versa 24 Geltex matras naar eigen voorkeur samen

Het matras heeft een totale hoogte van 24 cm hoog en een Gomtex kern van 16 cm. Deze kern is omringd door een 6 cm dikke Geltex laag met daaronder een Geltex schouderzonering van 4 cm.

U heeft de keuze uit verschillende formaten. Het matras is verkrijgbaar in een soft of firm uitvoering. Standaard geleverd met een afneembare jerseyhoes. Optioneel leverbaar met een merino natural hoes voor mensen die het snel koud hebben.

Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

^