Swissflex Uni 20 lattenbodem

De Swissflex Uni 20 lattenbodem biedt een optimaal slaapcomfort

  • Beschikt over elastische rode golflatten
  • Elke golflat is handmatig aan te passen
  • Af te stemmen op uw voorkeur of gezondheidsindicatie
  • Kan in vrijwel iedere bedomranding geplaatst worden of vrijstaand

Artikelnummer
290999
€ 990,00
Vanaf € 990,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Swissflex Uni 20 lattenbodem

De Swissflex Uni 20 is een frameloze lattenbodem met een optimaal comfort. De Uni 20 is voorzien van elastische golflatten in bepaalde probleemzones zoals de schouderzone. Elke golflat is bovendien handmatig aan te passen op uw lichaam. De persoonlijke afstemming garandeert een uitzonderlijk slaapcomfort. De Swissflex Uni 20 lattenbodem is gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal met een GS-centificering, waarmee het hoogste veiligheidsniveau wordt gegarandeerd. De lattenbodem kan heel eenvoudig in vrijwel iedere bedomranding geplaatst worden, maar kan ook vrijstaand neergezet worden.

De lattenbodem Uni 20 zelf samenstellen

De lattenbodem is afhankelijk van uw voorkeur of gezondheidsindicatie in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Er is een vlakke uitvoering, maar is ook leverbaar met verschillende verstelopties. U kunt hierbij kiezen uit een handmatig, pneumatisch en elektrisch verstelbare bodem. De mogelijkheden zijn oneindig! Informeer bij ons naar de vele opties om zo uw perfecte Uni 20 lattenbodem samen te stellen.

Anderen bekeken ook
^