Swissflex Uni 22 Bridge lattenbodem

De Swissflex Uni 22 Bridge lattenbodem biedt een optimaal slaapcomfort

  • Beschikt over interactief veringcomfort
  • Schouderzone veerweg van 80 mm
  • Af te stemmen op uw voorkeur of gezondheidsindicatie
  • Kan in vrijwel iedere bedomranding geplaatst worden of vrijstaand

Artikelnummer
290996
€ 1.390,00
Vanaf € 1.390,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Swissflex Uni 22 Bridge lattenbodem

De Swissflex Uni 22 Bridge lattenbodem biedt een optimaal comfort door de combinatie van de unieke Bridge technologie en een maximum aantal comfortniveaus. De basis van de Bridge technologie zijn zelfregulerende latten die een natuurlijke tegendruk bieden op diverse drukpunten van uw lichaam. De lattenbodem is hierdoor bijzonder geschikt voor het verlichten of oplossen van rugklachten. De individuele afstemming op uw lichaam garandeert een uitzonderlijk slaapcomfort. De Uni 22 Bridge is over het gehele ligvlak uitgerust met de Bridge technologie. De schouderzone veerweg van de lattenbodem is 80 mm. De lattenbodem kan heel eenvoudig in vrijwel iedere bedomranding geplaatst worden, maar kan ook vrijstaand neergezet worden.

De lattenbodem Uni 22 Bridge zelf samenstellen

De lattenbodem is afhankelijk van uw voorkeur of gezondheidsindicatie in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Er is een vlakke uitvoering, maar is ook leverbaar met verschillende verstelopties. U kunt hierbij kiezen uit een handmatig en elektrisch verstelbare bodem. De mogelijkheden zijn oneindig! Informeer bij ons naar de vele opties om zo uw perfecte Uni 22 Bridge lattenbodem samen te stellen.

Anderen bekeken ook
^