Swissflex Versa 22 Geltex matras

Het Swissflex Versa 22 matras met Geltex laag biedt een optimaal slaapcomfort

  • Ontlasting en ondersteuning van uw lichaam
  • Extra ontlasting van de schouders
  • Goede 3D-ventilatie
  • Leverbaar in diverse formaten

Artikelnummer
291037
€ 0,00
Vanaf€ 1.480,00
Offerte

Offerte

Swissflex Vera 22 Geltex

Het Swissflex Versa 22 Geltex matras beschikt over de perfecte ligeigenschappen voor elk lichaamstype. De Swissflex matrassen met Geltex laag passen zich automatisch aan uw lichaamsgewicht en postuur.

Het Versa 22 Geltex matras is voorzien van een Geltex laag van 6 cm en een 4 cm dikke Geltex schouderinlegdeel voor een optimale ontlasting van de schouders. De inkepingen in de steunkern delen het matras op in 7 ergonomische zones voor doelgerichte drukverlaging en ondersteuning. Verder is het matras voorzien van extra schuim inlegdelen in de ledenenzone die de ondersteuning optimaliseren. Over de hele kern bevinden zich dwars- en lengteprofileringen, én extra verticale - en zijdelingse boringen voor een goede 3D-ventilatie.

Naar eigen voorkeur uw Swissflex Vera 22 Geltex matras samenstellen

Het matras heeft een totale hoogte van 22 cm hoog met een kern van Gomtex van 14 cm dik. Deze kern is omringd door een 6 cm dikke Geltex laag met daaronder een Geltex schouderzonering van 4 cm.

U heeft de keuze uit verschillende matrasformaten, verkrijgbaar in soft of firm. Standaard geleverd met een afneembare jerseyhoes. Optioneel leverbaar met een merino natural hoes voor mensen die het snel koud hebben.

Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^