Swissflex Uni 12 Bridge lattenbodem

De Swissflex Uni 12 Bridge lattenbodem garandeert een uitzonderlijk slaapcomfort

  • Beschikt over de Bridge technologie
  • Schouderzone veerweg van 50 mm
  • Af te stemmen op uw voorkeur of gezondheidsindicatie
  • Kan in vrijwel iedere bedomranding geplaatst worden

Artikelnummer
290994
€ 610,00
Vanaf € 610,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Swissflex Uni 12 Bridge lattenbodem

De Swissflex Uni 12 Bridge lattenbodem biedt een hoog comfort dankzij de innovatieve Bridge technologie. De basis van deze technologie zijn zelfregulerende latten die een natuurlijke tegendruk bieden op diverse drukpunten van uw lichaam. Deze individuele afstemming zorgt voor een optimaal slaapcomfort. De Uni 12 Bridge is in het bovenlichaamsgedeelte van het ligvlak uitgerust met deze unieke technologie. De schouderzone veerweg van de lattenbodem is 35 mm. De lattenbodem kan heel eenvoudig in vrijwel iedere bedomranding geplaatst worden.

De lattenbodem Uni 12 Bridge zelf samenstellen

De lattenbodem is afhankelijk van uw voorkeur of gezondheidsindicatie in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Er is een vlakke uitvoering, maar er zijn ook diverse mogelijkheden qua verstelling. U kunt hierbij kiezen uit een handmatig en elektrisch verstelbare bodem. De mogelijkheden zijn oneindig! Informeer bij ons naar de vele opties om zo uw perfecte Uni 12 Bridge lattenbodem samen te stellen.

Anderen bekeken ook
^