Swissflex Versa 24 matras

Het Swissflex Versa 24 matras stemt zich perfect af op ieder lichaamstype

  • Voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam
  • Voorzien van 7 ergonomische zones
  • Optimale warmte- en vochtregulering
  • Leverbaar in diverse formaten

Artikelnummer
291046
€ 1.720,00
Vanaf € 1.720,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Swissflex Versa 24 matras

Swissflex Versa 24

Het Swissflex Versa 24 matras past zich perfect aan elke lichaamsbouw en elk gewicht aan. Een bijzondere eigenschap van het matras zijn de aansluitende elementen in de kern van het matras. Ze werken perfect samen met de lattenbodem en passen zich precies aan ieder lichaamstype aan. De matraskern is voorzien van 7 ergonomische zones voor een perfecte ondersteuning. Verder zorgen de horizontale en verticale ventilatiekanalen voor een optimale warmte- en vochtregulering. Kortom; het Swissflex Versa 24 matras is uw garantie voor een jarenlange, goede nachtrust.

Uw eigen Swissflex Versa 24 matras naar voorkeur samenstellen

Het matras heeft een totale hoogte van 24 cm en is verkrijgbaar in een soft en firm uitvoering. U heeft de keuze uit verschillende formaten. Daarnaast kunt u kiezen voor een hoogelastisch Gomtex kern of een natuurlatex kern.

Gomtex is hoogelatisch en natuurlatex is duurzaam en milieuvriendelijk. Voor de hoes heeft u de keuze uit de varianten Care & Clean en Merino Natural. Beide zijn afneembaar. De Care & Clean hoes heeft een antibacteriële werking en de Merino Natural hoes is geschikt voor mensen die het snel koud hebben. Optioneel kunt u bij de hoezen kiezen voor een SEP-schouderzone voor een optimale vering in de schouderzone.

Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^