Minotti Daniels bank

Het Daniels zitprogramma is de nieuwe modulaire bank van Minotti

  • Door de vele modules is de bank af te stemmen op elk interieur
  • Verkrijgbaar in volledig stof en leer of een combinatie
  • Prachtig Italiaanse design sofa met ronde en rechte vorm
  • Informeer naar de mogelijkheden en een offerte!

Artikelnummer
318946
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Minotti Daniels bank

Designer Christophe Delcourt

De Daniels sofa van Minotti is een zeer veelzijdig zitsysteem. Het complexe ontwerp is ontwikkeld om te reageren op ruimtes en architecturen die worden gekenmerkt door extreem diverse identiteiten. Het maakt oneindige composities mogelijk die allemaal terug te voeren zijn op drie hoofdvormen.

De versies van de Minotti Daniels bank

Daniels is verkrijgbaar in twee versies, in volledig stof of volledig leer, en als derde gecombineerde optie met basis en armleuning in leer en kussen in stof, pronkend met een harmonieuze mix van texturen en kleuren van de exclusieve Minotti-textielcollectie.

Met zijn op design gebaseerde, modulaire, veelzijdige en innovatieve kwaliteiten introduceert Daniels originele en onverwachte structurele details en compositie-elementen met een dynamisch, eigentijds ritme.

Heeft u reeds een voorkeur voor een opstelling en bekleding? Vraag dan vrijblijvend een mooie offerte bij ons aan. Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26. Of bezoek ook eens onze showroom!

^