Minotti Lawrence bank

De Minotti Lawrence is een modulaire bank met een modern design

  • Comfortabele bank om heerlijk op tot rust te komen
  • De bank heeft compacte afmetingen
  • Voorzien van stikels in grafische, vierkante vormen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
296378
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Minotti Lawrence bank

Designer Rodolfo Dordoni, 2017

De Minotti Lawrence bank is verbazingwekkend veelzijdig door de verschillende varianten en formaten zitelementen. Hierdoor kunt u de bank geheel op uw inrichting en smaak afstemmen. De Lawrence is een uitnodigende bank met compacte afmetingen. Opvallend zijn de verfijnde stikels in grafische, vierkante vormen. Daarnaast beschikt de bank over een heerlijk zitcomfort. Kortom, op de Minotto Lawrence bank kunt u heerlijk tot rust komen.

De bank Lawrence zelf samenstellen


De bank is leverbaar in diverse uitvoeringen en formaten. Daarnaast kunt u kiezen tussen hoge en lage armsteunen. De bank kunt u bekleden met verschillende stof- en leersoorten, in diverse kleuren. De Lawrence is leverbaar als losse bank of als een set van combinatiemodellen. Combineer de bank met de bijpassende poef voor een mooi geheel. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^