Minotti Freeman bank

De Minotti Freeman bank past in ieder interieur. Verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Maak van losse elementen een prachtig geheel.

Artikelnummer
284804
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Minotti Freeman bank

Designer: Rodolfo Dordoni

De Minotti Freeman bank is geïntroduceerd tijdens de beurs van 2016 in Milaan. De naam zegt het eigenlijk al: Freeman; u bent vrij om te kiezen hoe deze bank er uit ziet. Het bankenprogramma biedt namelijk ontzettend veel mogelijkheden. De Freeman bestaat uit drie lijnen; de Freeman 'Duvet', Freeman 'Tailor' en Freeman 'Lounge'. Deze zijn ook met elkaar te combineren waarmee u uw persoonlijke en unieke bank samenstelt. De elementen zijn voorzien van een massief aluminium frame met een licht-bronzen lak. De Freeman bank is te bekleden met vele stoffen en leersoorten, waarmee u de bank op de rest van uw interieur kunt afstemmen.

Minotti Freeman: een veelzijdige bank

De Minotti Freeman bank staat bekend om het veelzijdige zitvlak. Door de losse elementen zijn er oneindig veel verschillende opstellingen mogelijk. Of u nu een grote of kleine zithoek heeft, de Minotti Freeman bank past zich aan de ruimte aan. Naast woonkamers wordt deze bank ook vaak ingezet als eyecatcher in lobby’s.

Een uniek Italiaans item

Minotti is een van de meest toonaangevende Italiaanse designmerken op internationaal niveau. Naast banken, vindt u ook fauteuils, kasten en andere meubels in het assortiment van Minotti. U bekijkt eenvoudig het volledige assortiment in onze showroom te Axel. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar +31 (0)115 – 53 25 26 of stuur een e-mail naar verkoop@pot.nl.

^