Minotti Quadrado bank

De Minotti Quandrado is een modern bankenprogramma dat bestaat uit een modulair elementensysteem

  • Comfortabele bank met een uniek design
  • Houten platforms met dikke zitkussens
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
298912
€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Marcio Kogan, 2018

De Minotti Quadrado is een modern bankenprogramma dat bestaat uit een modulair elementensysteem. Hierdoor kunt u de bank geheel op uw smaak en interieur afstemmen. De bank is geïnspireerd op een klassieke teakhouten vlonder die wordt gebruikt in de jachtbouwindustrie. De bank is een licht en flexibel en geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De constructie van de Quadrado bank

De Quadrado bestaat uit vierkante houten platforms waarop comfortabele, dikke zitkussens zijn geplaatst. De rugleuning is vervaardigd uit een speciaal vezel met riet-effect. De zitelementen worden afgewisseld met houten oppervlakken die voorzien zijn van trays of kandelaars.

De bank Quadrado zelf samenstellen
De bank is leverbaar in diverse uitvoeringen en formaten. De zit- en rugkussens zijn bestand tegen water en vocht en verkrijgbaar in diverse kleuren. De metalen rug- en armleuningen zijn bedekt met een gevlochten vezel. De basis is vervaardigd uit massief teakhout. Leverbaar met bijpassende fauteuil. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

^