Cassina 675 Maralunga bank

De Maralunga van Cassina is een Italiaans meesterwerk!


  • In verschillende afmetingen verkrijgbaar; als fauteuil, 2-zitsbank en 3-zitsbank
  • Stel uw eigen comfort in met de verstelbare hoofdsteunen en armleuningen
  • Op afspraak direct leverbaar in zwart leer

Artikelnummer
268342
€ 5.780,00
Vanaf € 5.780,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Cassina 675 Maralunga bank

Eén van de toppers uit de collectie van Cassina is de Maralunga bank. Deze comfortabele, Italiaanse design bank is een van de bestsellers van Cassina en zorgt voor een heerlijke zithouding door de verstelbare hoofdsteunen. Deze stijlvolle bank is bij Pot Interieur verkrijgbaar in twee verschillende maten en afmetingen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan, of bezoek onze showroom om de Maralunga van Cassina in het echt te bewonderen.

Het unieke en prachtige design van de Cassina Maralunga bank

Er gaat een mooi verhaal schuil achter het unieke design van deze bank. Het verhaal gaat dat Cesare Cassina met zijn vuist op het prototype van de bank sloeg, vanwege zijn ontevredenheid over het comfort. Hierdoor brak de rug van de bank, wat resulteerde in het uiteindelijke design. Sindsdien is dit model uitgegroeid tot een van de bekendste Italiaanse design banken. Daarnaast bewijst de Maralunga van Cassina dat grote banken ook comfortabel kunnen zijn. De diepe zittingen en zachte rondingen zorgen voor ultiem zitcomfort. De bank is verkrijgbaar in verschillende stof- en leer categorieën.

Informeer naar de actieprijs

Heeft u interesse in de mooie Cassina Maralunga bank? Vraag een offerte aan voor meer informatie over de prijs. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder. Bel naar 0115-532526 of stuur een e-mail naar verkoop@pot.nl. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom in Axel.

Anderen bekeken ook
^