Vitra La Chaise miniatuur

De La Chaise fauteuil als miniatuur!

  • Op een schaal gemaakt van 1:6
  • Gemaakt van dezelfde materialen en technieken als het origineel
  • Een verzamelobject voor echte designliefhebbers!

Artikelnummer
329650
€ 349,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Design: Charles & Ray Eames, 1948

La Chaise is een bijzonder meubelstuk die ontworpen is door het iconische ontwerp-duo Eames. De fauteuil bestaat uit twee flinterdunne glasvezelschalen die aan elkaar bevestigd zijn met lijm en rubberen schijven. De holle ruimte is gevuld met piepschuim. De vrije ruimte in de rug van de La Chaise was puur een designelement, die de lichtheid van de stoel benadrukt. Het onderstel is gemaakt van vijf metalen staven die in een kruisvoet zijn bevestigd.

De La Chaise is een prachtige fauteuil die ontworpen is door het iconische design-duo Eames. De stoel bestaat uit twee losse platen die aan elkaar bevestigd zijn. De vrije ruimte in de rug van La Chaise is om de lichtheid van de stoel te verduidelijken.

Vitra miniaturen - LCW stoel

De miniatuur collectie van Vitra licht de meest belangrijke meubelen uit de geschiedenis uit. De meubelen zijn op schaal gemaakt en zijn voorzien van de originele constructie, met gebruik van dezelfde materialen en kleuren als het origineel. De LCW miniatuur is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Bent u op zoek naar de grote variant? Bekijk hier de Vitra La Chaise fauteuil.

^