Zeg vaarwel tegen rugpijn met deze ergonomische matrassen van Auping

Rugpijn is voor veel mensen een vervelende kwaal, die vaak veroorzaakt wordt door een slechte nachtrust op een oncomfortabel matras. Een universeel matras bestaat niet voor mensen met rugpijn en/of nekklachten. U kunt uw matras optimaal samenstellen zodat het voor u zo comfortabel mogelijk is. Lees snel verder om te ontdekken hoe u uw lichaam optimaal kunt ondersteunen en een heerlijk, comfortabele nachtrust kunt ervaren.

Kies het juiste matras voor uw lichaam

Een derde van je leven brengt u door in uw bed. Daarom is het dus ook belangrijk dat u een goed bed of boxspring heeft met een comfortabel matras. Iedereen heeft zijn of haar eigen slaap wensen met betrekking tot een goed matras. Ieder lichaam is gewoon anders. Daarom is het essentieel om een matras te kiezen dat past bij uw persoonlijke kenmerken.

Het assortiment van Pot Interieur bestaat uit een breed scala aan Auping matrassen in diverse afmetingen en hardheden. Zo zijn er matrassen verkrijgbaar in verschillende gradaties van zachtheid en stevigheid. Omdat wij begrijpen dat niet één matras voor iedereen geschikt is, helpen onze slaapexperts u graag bij het kiezen van een matras dat perfect aansluit bij uw lichaamsbouw, gewicht en slaaphouding.

Welk Auping matras moet ik kiezen wanneer ik last heb van rugpijn of nekpijn?

Er bestaat helaas geen beste matras voor mensen met nek- en/of rugpijn. Zoals eerder beschreven is een matras heel persoonlijk. Er bestaat geen universeel matras dat iedereen met rugpijn helpt. Door de juiste comfortzones en materiaal te kiezen kunt u samen met een slaapexpert uw eigen matras samenstellen. Het is van belang dat u op onderstaande punten let bij het kiezen van uw nieuwe Auping matras.

Goede ondersteuning van het matras

Een matras dat niet goed ondersteunt kan leiden tot pijn in de onderrug. Auping staat er om bekend dat zij hoogwaardige matrassen maken. Die optimaal ondersteuning bieden aan uw lichaam. De matrassen zijn zo ontworpen, waarbij ergonomie en lichaamsvorm voorop staan. Dit zorgt ervoor dat spieren en gewrichten ontspannen tijdens het slapen en optimaal kunnen herstellen. Door de juiste ondersteuning kunt u ook gemakkelijker draaien in uw slaap, dit stimuleert uw bloedsomloop. Wanneer u moeizaam kunt draaien, verstoort het uw nachtrust.

Populaire Auping matrassen

Een matras werkt drukverlagend

U heeft pas een goed matras wanneer het niet alleen je lichaam ondersteunt, maar ook drukverlagend werkt op de juiste plaatsen. Dit heeft ook een sterke invloed op de kwaliteit van je slaap. Daarom is het belangrijk dat u, bij het kiezen van een nieuw matras, goed geïnformeerd wordt en uw wensen bespreekt met een van onze slaapexperts. Vergeet hierbij niet aan te geven dat u last heeft van rugklachten, evenals eventuele andere klachten en allergieën.

Heerlijk comfort van het matras

Naast goede ondersteuning is een comfortabele nachtrust minstens zo belangrijk om rugpijn te voorkomen. Auping heeft hiermee rekening gehouden bij het ontwikkelen van hun eigen matrassen. De matrassen zijn voorzien van unieke comfort lagen, die zich aanpassen aan uw lichaam.

Wanneer u nu graag op een zacht of hard matras slaap. Of u nu graag koel of warm slaapt. Auping heeft voor iedereen het juiste comfort. Ook uw partner en uzelf hebben andere slaapwensen, ondanks dat u in hetzelfde bed slaapt. Daarom kunnen de matrassen zo samengesteld worden dat deze aansluiten op uw persoonlijke slaapwensen. Maar ook aan de slaapwensen van uw partner voldoen.

Proefliggen

Wanneer u een nieuw matras koopt is het altijd van belang dat u eerst proef gelegen heeft. Bij rug- en/of nekklachten is dit belang nog groter. In onze showroom kunt u de verschillende Auping matrassen uitproberen. Zo ervaart u welk matras het beste bij u past.

Onze slaapexperts helpen u opweg

Onze slaapexperts kunnen u alles vertellen over de Auping matrassen, de verschillende materialen en comfort lagen. Ook kunt u met onze slaapexperts de verschillende ondersteunende zones bespreken. Dit is belangrijk wanneer u last hebt van rug- en/of nekklachten. Er is geen universeel Auping matras dat tegen rugklachten en/of nekklachten helpt, zoals eerder aangegeven in deze blog. Het is zeer persoonlijk welk matras en welke samenstelling ervan bij u zorgen voor een goede nachtrust. Onze slaapexperts kunnen naar uw slaapwensen en persoonlijke klachten luisteren en samen met u kijken naar het juiste matras met de juiste samenstelling.

Wanneer u in gesprek bent met een van onze slaapexperts, geef ook eventuele allergieën aan, zodat ze hier rekening mee kunnen houden.

Maak gemakkelijk een afspraak met een van onze slaapexperts. Als u vragen heeft, kunt u ook contact opnemen via e-mail of telefoon.

^