Auping Evolve matras

Het eerste volledige circulaire matras ooit: De Auping Evolve

  • Het matras voelt koel aan en is perfect voor warme nachten
  • Stel het Evolve matras samen aan de hand van uw bodytype
  • Mogelijk in een breed scala aan afmetingen

Artikelnummer
319157
€ 1.095,00
Vanaf € 1.095,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Auping Evolve matras

Maak kennis met het eerste volledig circulaire matras ter wereld, de Auping Evolve. Dit innovatieve matras is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens goed voor uw nachtrust. Het matras bestaat namelijk uit innovatieve materialen; polyester en staal. Dit onderscheidt het Evolve matras van alle andere matrassen uit het assortiment van Auping.

Innovatieve binnenkant van het circulaire matras


Dankzij nieuwe onderzoeken en inizchten heeft Auping de opbouw en zonering op een nieuwe manier ingericht. De Evolve beschikt over 3 zones met pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd. Iedere zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel van u - de schouders, taille en heupen.

Best ventilerende matras van ons assortiment


Iedere nacht kunt u tot wel 2 liter vocht verliezen. Daarom is een goed ventilerend matras van essentieel belang. In de Evolve zit geen schuim verwerkt, waardoor deze matras optimaal ventileert.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

De Evolve matras is verkrijgbaar in diverse afmetingen.
L: 70 - 200 x B 190 - 220 cm

Anderen bekeken ook
^