Auping Noa bed

Het Auping Noa bed heeft een fantastisch Scandinavisch design!

  • Eenvoudig ontwerp met intelligente details
  • Uitgevoerd in natuurlijke materialen
  • Verschillende uitvoeringen mogelijk in verschillende kleuren

Getoonde vanaf-prijs gebaseerd op:
160x200 cm (laag)
Vlakke bedbodems
Exclusief matrassen
Dicht hoofdbord

Artikelnummer
321946
€ 3.770,00
Vanaf € 3.770,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Auping Noa bed

Ontworpen door Eva Harlou

Het Auping Noa bed heeft een landelijke vormgeving met slimme details, dit zorgt samen voor een fantastisch Scandinavisch ontwerp. Het bed is gemaakt van natuurlijke materialen, oersterk beukenhout met eikenfineer.

Het Noa ontwerp

Het hoofdbord is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, namelijk een hoofdbord met opendetails of een geheel gesloten hoofdbord. Het bed heeft elegante rondingen en de poten zijn met een fijn gefreesd randje afgewerkt. Het Noa bed zorgt voor een rustieke sfeer door zijn zachte vormen. Het hoofdbord is uitgevoerd met gebogen hoeken, hierdoor wordt er een beschermend gevoel gecreëerd. Het onderstel is uitgevoerd met wielen en taps toelopende poten, hierdoor lijkt het alsof het bed als het ware door de kamer zweeft. De binnenkant van de houtenwielen is uitgevoerd met een draaimechaniek zodat het bed gemakkelijk te verplaatsen is.

Naar wens samenstellen

Het Auping Noa bed is naar wens samen te stellen. Er kan gekozen worden uit twee verschillende hoofdborden, een hoofdbord met open details of een gesloten hoofdbord. Verder kan er gekozen worden tussen 6 beitskleuren van eikenfineer.

Voor een overzicht van alle Auping arikelen klikt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115-532526.

Anderen bekeken ook
^