Auping Elysium matras

Kom tot rust op het Elysium matras van Auping

  • Een 100% circulair matras
  • In diverse afmetingen mogelijk
  • Stel geheel naar uw wensen samen

Artikelnummer
331579
€ 1.395,00
Vanaf € 1.395,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Het Elysium matras van Auping is gemaakt van circulerend materiaal. Het matras is speciaal gemaakt voor ons lichaam en is perfect om op tot rust te komen. De onderdelen zijn gehecht met de Niaga® click-unclick adhesive, een verbindingstechniek die ook onthechting van materialen mogelijk maakt. Er is ook gebruik gemaakt van polyester, een materiaalsoort dat geen vocht opneemt. Het zorgt ervoor dat het matras niet te warm wordt.

Elysium is ook voorzien van een Harmony-pocs® comfortlaag. De laag is speciaal ontwikkeld voor dit matras en bestaat uit kleine veren, ieder verpakt in een klein textiel zakje. De veren zorgen ervoor dat de druk op een goede manier worden verdeelt.

Voor iedereen een ander matras
Het Elysium matras is met liefde en aandacht gemaakt voor uw lichaam. Het matras is verkrijgbaar in vier verschillende varianten, ieder met een andere zonering voor een lichaamstype. Auping onderscheidt bodytype X, Y, A en I. Lengte en gewicht spelen hierbij geen rol en daarom is het belangrijk om de juiste hardheid te kiezen. Het is mogelijk om uit een Soft, Medium of Firm-hardheid te kiezen.

Anderen bekeken ook
^