Auping Elite matras

Het Elite matras is perfect voor wie een uitmuntend ligcomfort wenst

  • Ventilerend matras voor koele nachten
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Stel het matras naar uw wensen samen

Artikelnummer
331610
€ 1.795,00
Vanaf € 1.795,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Het Elite matras van Auping is van de allerhoogste kwaliteit. Wie een hoge standaard heeft op het gebied van ondersteuning en ligcomfort zal geweldig liggen op het Elite matras. Door zijn hoge kwaliteit van de Vita Talalay Origins® comfortlaag, in combinatie met de extra zachte bovenzijde is Elite het beste matras voor een geweldige nachtrust. Het matras bestaat grotendeels uit polyester, waardoor Elite een optimale ventilatie biedt.

Voor iedereen een ander matras
Het Elite matras is met liefde en aandacht gemaakt voor uw lichaam. Het matras is verkrijgbaar in vier verschillende varianten, ieder met een andere zonering voor een lichaamstype. Auping onderscheidt bodytype X, Y, A en I. Lengte en gewicht spelen hierbij geen rol en daarom is het belangrijk om de juiste hardheid te kiezen. Het is mogelijk om uit een Soft, Medium of Firm-hardheid te kiezen.

Anderen bekeken ook
^