Artemide Dioscuri tafellamp

De Artemide Dioscuri is een prachtige glazen tafellamp in de vorm van een bol

  • Lamp met een moderne, eenvoudige vormgeving
  • Schijnt een zacht, diffuus licht
  • Verkrijgbaar in vier formaten
  • Combineer meerdere formaten voor een speelse uitstraling

Artikelnummer
292738
€ 175,00
Vanaf € 175,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Dioscuri tafellamp

De Artemide Dioscuri is een moderne tafellamp met bolvorm. De lamp is volledig vervaardigd uit glas en schijnt een zacht, diffuus licht. De Dioscuri is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen. Creëer een speels effect door verschillende formaten te combineren. De Dioscure is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een tafellamp en wandlamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Dioscure tafellamp samen te stellen.

Artemide
Atemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen. Voor een overzicht van alle Artemide meubels klikt u hier.

Afmetingen (hoogte x diameter)
Dioscuri 14: 13,6 x 14 cm
Dioscuri 25: 23 x 25 cm
Dioscuri 35: 34 x 35 cm
Dioscuri 42: 42 x 42 cm

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^