Artemide Nessino tafellamp

De Artemide Nessino is een moderne tafellamp met een paddenstoel vorm

  • De herziene versie van de Nesso lamp
  • Verspreidt een warm, sfeervol licht
  • Vervaardigd uit kunststof
  • Verkrijgbaar in de kleuren wit en oranje

Artikelnummer
293152
€ 200,00
Vanaf € 200,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Nessino tafellamp

Designers Giancarlo Mattioli en Gruppo Architetti Urbanisti Citta Nuova

De artemide Nessino is de vernieuwde variant van de designklassieker Nesso. De lamp valt op door zijn bijzondere paddenstoel vorm. De Nessino is gemaakt van kunststof en verspreidt een sfeervol en warm licht. De tafellamp past door het tijdloze design perfect in het interieur van deze tijd. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren wit en oranje. In het assortiment vindt u ook een grotere variant, genaamd de Nesso.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter)
22,3 x 32 cm

Anderen bekeken ook
^