Artemide Meteorite tafellamp

De Artemide Meteorite is een lamp en designobject in één

  • Organisch gevormde bol van handgeblazen glas
  • Verspreidt een warm, diffuus licht
  • Ook leverbaar als staande lamp
  • Verkrijgbaar in 3 formaten

Artikelnummer
293160
€ 215,00
Vanaf € 215,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Meteorite tafellamp

Designers Pio & Tito Toso

De Artemide Meteorite een klassieke bolvormige tafellamp van handgeblazen glas. De lamp is met de speciale 'stampo a fermo' techniek in model gebracht. De lamp is ontworpen door de Italiaanse broers Pio en Tito Tosi. Zij lieten zich voor het design van de lamp inspireren door meteorieten. De tafellamp verspreidt een warm, diffuus licht en is een echte blikvanger in ieder interieur.

De lamp Meteorite zelf samenstellen

De lamp is vervaardigd uit handgeblazen glas en verchroomd aluminium. De Meteorite tafellamp is verkrijgbaar in 3 formaten en is ook leverbaar als staande lamp. De Meteorite is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een tafellamp, vloerlamp, wandlamp, plafondlamp en hanglamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Meteorite lamp samen te stellen.

Artemide

Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (diameter x hoogte)
Meteorite 15: 15 x 13,8 cm
Meteorite 35: 35 x 30,7 cm
Meteorite 48: 48 x 43 cm

Anderen bekeken ook
^