Artemide Eclisse tafellamp

De Artemide Eclisse tafellamp valt op door zijn unieke design

  • Lamp met een eenvoudig, maar toch opvallende vormgeving
  • Bepaal de hoeveelheid licht door middel van het draaiend kapje
  • Volledig vervaardigd uit metaal
  • Leverbaar in drie kleuren

Artikelnummer
292740
€ 195,00
Vanaf € 195,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Artemide Eclisse lamp heeft een uniek design waardoor hij meteen in het oog sprint. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u met de tafellamp een 'ecllps' nabootsen. Dit doet u door de lamp met een kapje volledig of voor een gedeelte af te schermen. Er blijft dan een lichtgevende cirkel te zien, net zoals bij een daadwerkelijke zonsverduistering. De lamp is niet alleen geschikt voor in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook als nachtlampje op de slaapkamer. De Artemide Eclisse tafellamp is volledig vervaardigd uit metaal en verkrijgbaar in drie kleuren.

Artemide
Artemide is opgericht door de Italianen Ernesto Gismondi en Sergio Mazza in de jaren '60. Beiden zijn zeer trots op hun oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de designlampen. Daarnaast expirimenteert Artemide veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze vernieuwende verlichting uit kunnen brengen. Voor een overzicht van alle Artemide meubels klikt u hier.

Afmetingen (hoogte x breedte)
18 x 12 cm

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^