B&B Italia Charles bank

De B&B Italia Charles bank past door zijn sobere design in vrijwel ieder interieur!


  • Tijdloos en strak design
  • Geheel naar wens samen te stellen door de vele mogelijkheden qua afmetingen, stof- & leersoorten
  • Een echte blikvanger in jouw interieur!

Artikelnummer
272977
€ 5.086,00
Vanaf € 5.086,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

B&B Italia Charles bank

Ga er eens lekker voor zitten en kies voor een prachtige B&B Charles bank. Met de extra diepe zit, het heerlijke comfort en een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen, heeft u altijd een bank die voldoet aan al uw wensen. Waar u uw perfecte B&B Italia Charles bank van B&B Italia aanschaft? Bij Pot Interieur in Axel. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van luxe designmeubelen, weten wij u altijd perfect te adviseren tijdens het kiezen en kopen van een nieuwe bank. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in de winkel.

Een ware upgrade met de B&B Italia Charles

Het was in 2003 dat B&B Italia het tijd vond om de welbekende Charles bank een upgrade te geven. Hiermee werd de Charles bank van B&B Italia geïntroduceerd. Wat de aanpassingen zijn? Met name de ruime zitdiepte, waardoor u nog meer kunt relaxen. De bank vormt daarnaast in ieder interieur een comfortabel eiland. Met de speelse poten en losliggende kussens heeft de bank een uitgesproken karakter.

Test de ruime zit in onze showroom

Bent u nog niet bekend met de B&B Italia Charles bank? Test deze dan naar hartenlust uit bij ons in de showroom in Axel. Wilt u meer informatie? Bel naar 0115-532526 of stuur een e-mail naar verkoop@pot.nl. U kunt zo ook een vrijblijvende offerte aanvragen!

Anderen bekeken ook
^