B&B Italia Charles Large bank

Met de hele familie op de B&B Italia Charles Large bank

  • De Charles Large bank heeft een extra diepe zit
  • Een heerlijk bank die helemaal is af te stemmen op uw interieur
  • Geheel naar wens samen te stellen door de vele elementen, afmetingen, kleuren & materialen
  • Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op!

Artikelnummer
272978
€ 6.451,00
Vanaf € 6.451,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

B&B Italia Charles Large bank

Designer Antonio Citterio

De Charles bank is sinds zijn intreden in 1997 een groot succes. Maar ook zijn grote broer mag gerekend worden tot één van de bestsellers van B&B Italia; de Charles Large.

De upgrade van de B&B Italia Charles Large

In 2003 vond B&B Italia dat het wel tijd werd voor een upgrade van de Charles bank en daarmee werd de Large variant geboren. De aanpassing die de Large heeft ten opzichte van de traditionele zit hem in de zitdiepte. De Charles Large is namelijk dieper, waardoor u nog meer kunt relaxen. Bovendien vormt de bank een comfortabel eiland in elk interieur. Door de omgekeerde L- vormige poten, samen met de losliggende kussens heeft de bank een speels karakter. Een echte item waardoor u zich meer thuisvoelt, helemaal in combinatie met de reguliere Charles bank. Zo creëert u een zithoek van ware ontspanning. Bovendien kent de Charles collectie van B&B Italia nog meer items waarmee u uw huis tot één geheel kunt maken.

De Charles Large is leverbaar in verschillende stof- en leercategorieën. Verder kunt u kiezen uit geborstelde, vernikkeld bronzen of zwart chromen voetjes. Ook zijn er erg veel verschillende afmetingen leverbaar. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^