B&B Italia Charles bed

Het B&B Italia Charles bed is een elegant en tijdloos ontwerp

  • Een heerlijk comfort en een mooi design gecombineerd
  • Mooi aan te vullen met andere producten uit de Charles collectie van B&B Italia
  • In vele verschillende uitvoeringen leverbaar, waardoor er altijd wel een geschikt bed voor u tussen zit

Artikelnummer
273149
€ 4.463,00
Vanaf € 4.463,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

B&B Italia Charles bed

Designer Antonio Citterio

De Charles collectie van B&B Italia kent verschillende meubelen om uw gehele interieur mee in te richten, van woonkamer tot zelfs aan de slaapkamer met dit heerlijke bed.

Het design van het B&B Italia Charles bed

De Charles collectie, ontworpen door Antonio Citterio, is in één woord de omschrijven; eenvoudig. Eigen doet dat de collectie te kort, want in die eenvoud zit zoveel meer. Zo is de collectie te herkennen aan de elegante L-vormige poten die een extra demensie toevoegen aan het bed. Bovendien is het bed zeer comfortabel en verkrijgbaar in een scala aan exclusieve leer- en stofsoorten van B&B Italia. Ook zijn de poten, van aluminium, in 3 verschillende afwerkingen uitvoerbaar én kunt u ook kiezen voor 2 poten en 2 wielen, waardoor het bed eenvoudig te verplaatsen is. De Charles is in maar liefst 9 afmetingen verkrijgbaar. Zo is er voor iedereen een perfect bed te creëren.

Meer weten over de verschillende uitvoeringen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Anderen bekeken ook
^