B&B Italia Tufty Time bank

De Tufty Time van B&B Italia is een echte design klassieker!

  • De bekende gecapitonneerde bank van B&B Italia
  • Geínspireerd op de bekende Chesterfield bank
  • Prachtig luxueus Italiaans design
  • Stel uw ideale bank samen met de vele verschillende elementen

Artikelnummer
273090
€ 27.149,00
Vanaf € 27.149,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

B&B Italia en Patricia Urquiola hebben met de Tufty Time samen de klassieke Chesterfield vernieuwd. De Tufty Time is onderdeel van de mooie, grote B&B Italia banken collectie.

Herkenbaar design

De B&B Italia Tufty Time is inmiddels uitgegroeid tot een icoon op zich. De bank heeft een herkenbaar design door de gecapitonneerde zitting. Het interieur van de bank is van voorgevormd polyurethaan schuim, waardoor u kunt genieten van een heerlijk zitcomfort én de bank houdt zijn vorm lang vast.


Het handige aan de B&B Italia Tufty Time is dat hij bestaat uit verschillende elementen, waardoor u uw eigen bank kunt samenstellen. Bent u op zoek naar een 2-zitsbank of een royale hoekbank? De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast kunt u de bank bekleden met verschillende B&B Italia stof- en leersoorten, waarmee u de bank op de rest van uw interieur kunt afstemmen.

Bezoek onze grote B&B Italia studio en laat u adviseren door onze bekwame interieuradviseurs. Het is ook mogelijk om via onze website meer informatie of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ten slotte kunt u ons natuurlijk ook via email verkoop@pot.nl of telefoon bereiken via 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^