Bij Art Gallery Pot werken we met een collectie van 30 vaste en 20 wisselende kunstenaars. Wij geloven in een duurzame samenwerking waarbij kunstenaars hun creativiteit in het werk kunnen leggen en wij de presentatie tot in de puntjes verzorgen. Dit doen we door de kunstwerken te presenteren in de prachtige studio's bij Pot interieur, in de galerie omgeving op de eerste verdieping en online via de website.

Ik ken elke kunstenaar persoonlijk, het klinkt misschien cliché maar ik geloof erin dat wanneer je samenwerkt je een band creëert. Je gaat samen voor hetzelfde doel: de kunstwerken waar met zoveel passie aan gewerkt is een mooi thuis geven. Wanneer kunstenaars op vrijdag in de buurt zijn komen ze langs voor een koffie, babbelen we over verschillende onderwerpen en bespreken we toekomstplannen. Deze nauwe band zorgt ervoor dat we bij Art Gallery Pot een uniek concept kunnen aanbieden: kunst op maat.

Soms komen kunstliefhebbers met een doel naar de gallery. Ze weten precies welke ruimte en welke plaats een kunstwerk nodig heeft, maar vinden geen kunstwerk dat bij hen past. Soms is het onderwerp perfect, maar past de kleur niet. Een andere keer is de vormgeving helemaal hun smaak, maar is het formaat niet passend. Hier is kunst op maat een oplossing.

Als kunst styliste heb ik een perfecte basis om met de klanten in gesprek te gaan en hen de verschillende mogelijkheden uit te leggen. We kijken naar smaak, kleur, stijl, onderwerp, formaat,… we gaan alles af. Het is een gesprek waarin subjectieve ervaring voor op staat. Vaak nemen klanten foto's van de ruimte mee en eventueel bezoek ik de ruimte om alles op te meten.

Verschillende kunstenaars werken mee aan het kunst op maat project, waardoor we altijd een goede match tussen klant en kunstenaar kunnen vinden.

In de textiel kunst hebben we twee kunstenaars die op twee verschillende wijzes hun creativiteit kwijt kunnen in textiel. In de beeldhouwkunst hebben we een kunstenares die houtsnijkunst en muziek bij elkaar brengt. In de figuratieve kunst hebben we een kunstenares die de meest persoonlijk en komische taferelen kan brengen. In de abstracte kunst hebben we een kunstenares die expressie kan geven aan emoties via kleur en lijnspel.

Het proces start altijd met een rondleiding bij Art Gallery Pot, zo leren we elkaar kennen in een creatieve omgeving. Daarna gaan we aan tafel om het probleem of uitdaging in uw woning te bespreken. Kunst op maat is een proces dat helemaal afgestemd wordt op uw wensen: wilt u één of meerder bezoeken aan de gallery? Wilt u suggesties of heeft u zelf direct een kunstenaar op het oog? Wilt u een uiteindelijk kunst styling waarbij ik een kunstadvies geef of weet u precies waar en wat u wilt? Het proces is helemaal "op maat".

Mocht u interesse hebben in kunst op maat dan kunt u mij altijd bellen op 06-55695523 of mailen naar styliste@brendabaart.com.

^