Jori JR-7760 Brainbuilder Mono-Move relaxfauteuil

Dé bestseller van Jori; de JR-7760 Brainbuilder fauteuil

  • Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Ultiem comfort en gemak in verschillende standen
  • Nu uit voorraad leverbaar: de Brainbuilder in Celia leer, zwart met open arm, mono-move in medi uitvoering
  • Informeer naar onze aanbiedingsprijs!

Artikelnummer
277203
€ 3.988,00
Vanaf € 3.988,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Jori JR-7760 Brainbuilder Mono-Move relaxfauteuil

De Jori Brainbuilder fauteuil is de ideale fauteuil voor zowel op kantoor als thuis. Zo is deze stoel bijvoorbeeld ideaal om gasten te ontvangen. U kunt de stoel dan perfect gebruiken voor in uw wachtkamer of ontvangstruimte. Maar ook voor thuis is de fauteuil perfect. De stoel staat namelijk garant voor totale ontspanning, zowel in lig- als in zithouding. Het prettigste aan de Jori Brainbuilder fauteuil is dat deze geschikt is voor iedereen, ongeacht uw lengte. De Jori Brainbuilder is namelijk verkrijgbaar in verschillende formaten.

Stel uw eigen Jori Brainbuilder fauteuil samen

De Jori Brainbuilder relaxfauteuil is, net zoals veel van onze andere meubelen, verkrijgbaar in diverse varianten. U kunt kiezen uit verschillende soorten bekleding, verschillende kleuren en zowel open als dichte armleuningen. Ook zijn er zowel verstelbare als niet-verstelbare fauteuils van dit hoogwaardige merk verkrijgbaar bij Pot Interieur.

Ontvang persoonlijk advies in onze winkel

Wanneer u langskomt in onze winkel van meer dan 15.000 m2, in het Zeeuwse Axel, leggen onze vriendelijke medewerkers u alles uit over de mogelijkheden. Ook geven ze u advies op maat. Kom dus langs in onze winkel of bel bij vragen +31 (0)115 – 53 25 26. Ook kunt u een e-mail sturen naar verkoop@pot.nl.

Anderen bekeken ook
^