Jean-Pierre Audebert

Jean-Pierre Audebert

Jean-Pierre Audebert is een Franse binnenhuisarchitect. Hij heeft gestudeerd aan de Ecole Boulle. In het begin van zijn loopbaan is hij professor geweest aan de Ecole Boulle. Jean-Pierre heeft zijn strepen verdient met interieurprojecten voor financiële instellingen, openbare gebouwen en scholen. Hij heeft ook diverse projecten gerealiseerd voor de Franse hogesnelheidstrein de TGV.

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina

Snelle carrière

Zijn carriere heeft een toevlugt genomen toen hij in 1967 Juan Jorien ontmoeten, hij is de oprichter van Jori. Zij hebben elkaar leren kennen tijdens het salon van de beroemde ‘Société des Artistes Décorateurs’. Dit is de absolute top van Franse ontwerpers op het gebied van interieur en architectuur.

Audebert heeft tijdens dit salon een meubelcollectie voor kinderen en diverse bureaustoelen gepresenteerd. Door deze ontmoeting is een hechte samenwerking tot stand gekomen en heeft bijgedragen aan het succesverhaal van Jori.

Relaxfauteuils

Jean-Pierre heeft voor Jori een mooi serie aan relaxfauteuils ontworpen, welke tot op de dag van vandaag nog steeds verkrijgbaar zijn. Onder andere is de Jori Rapsody en de Jori Brainbuilder zijn van zijn hand. Hij houd bij al zijn ontwerpen rekening dat de gebruiker optimale ontspanning ervaart. Wanneer u plaats neemt in deze relaxfauteuils vergeet u volledig de tijd!

Jori Ascot salontafel en bijzettafel

De Jori Ascot bijzettafel is opvallend, ondanks zijn subtiliteit. Dit komt door het open ontwerp. Hierdoor is het ruimtelijke tafel. Audebert heeft in deze serie tafels gekozen voor diverse afmetingen en vormen. Ook hoever het tafelblad de salontafel overdekt heeft u zelf in de hand, zo kunt u kiezen voor een 3/5 of volledig tafelblad. Het zijn ware eyecatchers in uw interieur.

^