Jori JR-8700 Linea bank

De Jori JR-8700 Linea bank is een tijdloos design en door de vele mogelijkheden geschikt voor elk interieur

  • Een echte designklassieker
  • Voorzien van verstelbare armleggers voor een passief en actief comfort
  • Sinds 2015 ook verkrijgbaar met verstelbare rug

Artikelnummer
277200
€ 4.450,00
Vanaf € 4.450,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Jean-Pierre Audebert

Sinds de introductie in 1997 is dit tijdloze design uitgegroeid tot een eware klassieker. Maak kennis met de JR-8700 Linea bank van Jori, een ontwerp met klasse.

Het design van de Jori Linea bank

Jean-Pierre Audebert, de ontwerper van de Linea bank, liet zich voor dit design inspireren door de Arc de Triomphe. Nu, meer dan 20 jaar later, is de bank uitgegroeid tot één van de bestsellers van Jori met nog altijd een zeer modern uitstraling. Helemaal sinds de introductie van de vernieuwde uitvoering in 2015. Jori heeft de collectie toen uitgebreid met de verstelbare JR-8780 Linea bank. Het comfort van deze nieuwe versie is verder verbeterd door de verstelbare rug die traploos van een actief naar passief comfort kan worden veranderd. Bovendien kunnen de armleggers van de Linea ook in vier standen ingesteld worden, zo geniet u van zowel een perfect zit- als ligcomfort.

De Linea is bovendien verkrijgbaar in diverse afmetingen en leverbaar in veel stof- en leersoorten uit de collectie van Jori. Zo is er voor elke woonkamer de perfecte Linea samen te stellen!

Jori Classics aanbieding bij Pot Interieur

U ontvangt momenteel maar liefst 15% korting op de gehele Jori Linea collectie! Hebt u reeds een favoriet, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een mooie offerte. Ook voor meer informatie over de vele mogelijkheden kunt u ons bereiken. Onze interieuradviseurs staan u graag te woord via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26. Natuurlijk is het ook mogelijk het comfort zelf te ervaren in onze grote showroom in Axel. U bent van harte welkom!

Anderen bekeken ook
^