Auping Spiraalbodem 3M

Uitgerust en fris wakker dankzij de volledig elektrisch verstelbare spiraalbodem 3M van Auping

  • De meest luxe spiraalbodem uit de Auping-collectie
  • Geschikt voor bijna elk bedmodel
  • Rug-, voet- en nekgedeelte zijn draadloos te verstellen
  • Voorzie uw spiraalbodem van de Auping Smart base - snurken is verleden tijd!

Artikelnummer
279322
€ 1.830,00
Vanaf € 1.830,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Al 125 jaar is Auping een begrip op het gebied van slaapcomfort. Door de jaren werden de bedden steeds verder verfijnd. De Auping spiraalbodem is daar een goed voorbeeld van. Bovendien kent deze bodem ook extra luxe.

De Auping spiraalbodem 3M

De 3M spiraalbodem is de meest luxe spiraalbodem in de collectie van Auping. Niet alleen zijn het rug- en voetgedeelte verstelbaar, ook het hoofdsteun is verstellen met een draadloze handset; geheel elektronisch. Verder heeft de spiraalbodem een open structuur van 80%. Hierdoor vindt een goede ventilatie plaats, zodat u op temperatuur blijft en van een heerlijke nachtrust kunt genieten. Dankzij het ruime zitdeel kan de matras goed meevormen met de bodem. Deze spiraalbodem is geschikt voor bijna elk bedmodel en is verkrijgbaar in verschillende formaten.

De spiraalbodems worden geleverd exclusief onderstel. Verkrijgbaar in de kleur deep black.

Complete luxe van Auping

Een spiraalbodem van Auping biedt nog meer comfort, wanneer u deze combineert met een Auping matras. Deze matrassen zijn te koppelen aan de bodem.

Voor alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Anderen bekeken ook
^