Auping Essential bed

Minimalistisch en puur design; dit is de Auping Essential

  • Bestaat voor 100% uit recyclebare materialen
  • Naar wens te verstellen
  • Kies uit verschillende kleuren en stijlen

Getoonde vanaf-prijs gebaseerd op:
160x200 cm (laag)
Vlakke bedbodems
Exclusief matrassen
Hoofdbord (lak)

Artikelnummer
279336
€ 2.270,00
Vanaf € 2.270,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

U geniet met een Auping Essential van zowel comfort als een modern en duurzaam ontwerp. Het prachtige, tengere lijnenspel vormt samen met het licht geknikte hoofdbord het perfecte bed voor liefhebbers van design. Auping is een toonaangevend beddenmerk dat u verzekert van optimaal slaapcomfort en een goede nachtrust. De Auping Essential is een ware aanwinst voor uw slaapkamer en u koopt deze uiteraard bij Pot Interieur. Vraag een offerte aan voor uw nieuwe bed of bezoek onze showroom.

De Auping Essential: gemaakt van eerlijke materialen en 100% recyclebaar

Vindt u het belangrijk dat uw nieuwe bed wordt gemaakt van eerlijke materialen die volledig recyclebaar zijn? De Auping Essential bestaat volledig uit hout, staal en aluminium. Daarnaast is dit model in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar, waardoor u altijd kiest voor een bed dat perfect aansluit op uw wensen en de rest van uw interieur. De Essential is verkrijgbaar in de kleuren Skin, Pure White, Rusty Red, Night Blue en Carbon Black en vanaf 140 breed en groter.

Combineer de Auping Essential met hoogwaardige producten

Om een goede nachtrust en optimaal comfort te garanderen, raden wij aan om de Essential te combineren met de spiraalbodems en matrassen van Auping. Vraag direct een offerte aan om de scherpe prijzen te ontdekken.

Anderen bekeken ook
^