Artisan Flow tafel

De Artisan Flow eetkamertafel past in vrijwel iedere eethoek!

  • Eetkamertafel met een vloeiende belijning
  • Met de hand gepolierde en geoliede houten tafel
  • Leverbaar in verschillende houtsoorten
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Artikelnummer
296777
€ 2.622,00
Vanaf € 2.622,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Filter

De Artisan Flow is een eetkamertafel met een verfijnde en vloeiende belijning. De met de hand gepolierde en geoliede massief houten tafel heeft een prachtig design. De Artisan Flow eetkamertafel is een lust voor het oog voor échte houtliefhebbers. De tafel past door het minimalistische design in vrijwel ieder interieur.

Artisan
De Artisan producten hebben een gedurfd design en een perfecte afwerking. Bij Artisan werken ze met de nieuwste technologiëen op het gebied van houtbewerking. Dit gecombineerd met ruim 50 jaar ambacht zorgt er voor dat u met een Artisan product iets bijzonders in handen heeft waar u nog jaren plezier van zult hebben.

De tafel Flow zelf samenstellen
De eetkamertafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen: van een compact tafeltje tot een royale eettafel voor 10 personen. De Flow tafel is leverbaar in diverse houtsoorten. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

metingen (breedte x diepte x hoogte)

60/180/200/220/240 x 90 x 76 cm

Anderen bekeken ook
^