Artisan Mela stoel

De Artisan Mela is een elegante stoel met een hoog zitcomfort

  • Comfortabele stoel van massief hout
  • Organische vormgeving
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
296750
€ 1.026,00
Vanaf € 1.026,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artisan Mela stoel

Designers Ruder Novak-Mikulic & Marija Ruzic

De Artisan Mela eetkamerstoel is vervaardigd uit een rond en handmatig gepolijst houtwerk. De stoel kenmerkt zich door een organische vormgeving en een uitzonderlijk hoog zitcomfort. Door het gebruik van natuurlijke materialen heeft de eetkamerstoel een stoer uiterlijk. De Artisan Mela stoel past door het eenvoudige design in vrijwel ieder interieur.

Artisan
De Artisan producten hebben een gedurfd design en een perfecte afwerking. Bij Artisan werken ze met de nieuwste technologiëen op het gebied van houtbewerking. Dit gecombineerd met ruim 50 jaar ambacht zorgt er voor dat u met een Artisan product iets bijzonders in handen heeft waar u nog jaren plezier van zult hebben.

De stoel Mela zelf samenstellen
De stoel is leverbaar in diverse soorten hout. U kunt de stoel bekleden met verschillende stof- en leersoorten, in diverse kleuren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
78 x 52 x 54 cm

Anderen bekeken ook
^