Artisan Neva Lounge Trimmed fauteuil

De Artisan Neva Lounge is een elegante fauteuil met een hoog zitcomfort

  • Comfortabele fauteuil van massief hout
  • Organische, ronde vormgeving
  • Een blikvanger in ieder interieur

Artikelnummer
296754
€ 2.173,00
Vanaf € 2.173,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artisan Neva Lounge Trimmed fauteuil

Designers Ruder Novak-Mikulic & Marija Ruzic

De Artisan Neva Lounge fauteuil is vervaardigd uit een rond en handmatig gepolijst houtwerk. De fauteuil kenmerkt zich door een organische vormgeving en een uitzonderlijk hoog zitcomfort. Door het gebruik van natuurlijke materialen heeft de fauteuil een stoer uiterlijk. De Artisan Neva Lounge fauteuil is een prachtige blikvanger in ieder interieur.

Artisan
De Artisan producten hebben een gedurfd design en een perfecte afwerking. Bij Artisan werken ze met de nieuwste technologiëen op het gebied van houtbewerking. Dit gecombineerd met ruim 50 jaar ambacht zorgt er voor dat u met een Artisan product iets bijzonders in handen heeft waar u nog jaren plezier van zult hebben.

De fauteuil Neva Lounge zelf samenstellen

De fauteuil is leverbaar met een lage rug van 74 cm of een hoge rug van 93 cm. Daarnaast is de Neva Lounge ook verkrijgbaar als 2-zitsbank. De Neva Lounge kunt u uitvoeren in diverse soorten hout. U kunt de fauteuil bekleden met verschillende stof- en leersoorten, in diverse kleuren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
74/93 x 71 x 86 cm

Anderen bekeken ook
^