Artisan Naru stoel

De Artisan Naru is een stoere stoel met een hoog zitcomfort

  • Comfortabele stoel van massief hout
  • Kunt u voorzien van een zitkussen voor extra comfort
  • Past in vrijwel ieder interieur door het eenvoudige design
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
296751
€ 858,00
Vanaf € 858,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artisan Naru stoel

Designer Says Who

De Artisan Naruis een massief houten eetkamerstoelstoel met een uitzonderlijk hoog zitcomfort. Voor extra comfort kunt u de stoel voorzien van een gestoffeerd zitkussen. De stoel heeft door het gebruik van natuurlijke materialen een stoer uiterlijk. De Artisan Latus stoel past door het eenvoudige design in vrijwel ieder interieur.

Artisan

De Artisan producten hebben een gedurfd design en een perfecte afwerking. Bij Artisan werken ze met de nieuwste technologiëen op het gebied van houtbewerking. Dit gecombineerd met ruim 50 jaar ambacht zorgt er voor dat u met een Artisan product iets bijzonders in handen heeft waar u nog jaren plezier van zult hebben.

De stoel Naru zelf samenstellen
De stoel is leverbaar in diverse soorten hout. U kunt de stoel voorzien van een kussen dat is gestoffeerd met stof of leer. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Optioneel kunt u kiezen voor metalen ringen net onder de armleuningen voor een nog stoerder karakter. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
79 x 59 x 52 cm

Anderen bekeken ook
^