Artisan Invito tafel

De Artisan Invito is een uitschuifbare eetkamertafel met een strak design

  • Houten eetkamertafel met strakke vormen
  • Met de hand gepolierde en geoliede houten tafel
  • Leverbaar in verschillende houtsoorten
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Artikelnummer
296779
€ 3.082,00
Vanaf € 3.082,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artisan Invito tafel

Designer Michael Schneider

De Artisan Invito is een eetkamertafel met een prachtig design. Bij de uitschuifbare variant van de Invito zitten 2 klapbare verlengstukken verborgen onder het tafelblad. Hierdoor creëert u in een handomdraai een grotere tafel. De Artisan Invitio eetkamertafel is een lust voor het oog voor échte houtliefhebbers. De tafel past door het minimalistische design in vrijwel ieder interieur.

Artisan
De Artisan producten hebben een gedurfd design en een perfecte afwerking. Bij Artisan werken ze met de nieuwste technologiëen op het gebied van houtbewerking. Dit gecombineerd met ruim 50 jaar ambacht zorgt er voor dat u met een Artisan product iets bijzonders in handen heeft waar u nog jaren plezier van zult hebben.

De tafel Invito zelf samenstellen
De eetkamertafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen: van een compact tafeltje tot een royale uitschuifbare eettafel voor 10 personen. De Invito tafel is leverbaar in diverse houtsoorten. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^