Auping Inizio matras

Heerlijk slapen doet u op de Auping Inizio matras

  • De basis voor wat u nodig heeft om verzekerd te zijn van een goede nachtrust
  • Een heerlijk liggevoel door de 3 comfortzones en een Latex comfortlaag
  • In vele maten verkrijgbaar, zo is er voor elk bed een passend matras

Artikelnummer
279321
€ 595,00
Vanaf € 595,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De collectie van Auping begint met de basis, dus ook met een basismatras. Dat klinkt niet heel imponerend, maar het is wel een matras dat van alle gemakken is voorzien en geheel aan de verwachting voldoet van Auping: de Inizio.

Het comfort van de Inizio
Inizio, Latijn voor 'beginnend', is eigenlijk al alles omvattend. Het basismatras dat precies biedt wat nodig is. De Inizio heeft alle belangrijke kenmerken van Auping in zich. Zo geeft het optimale ondersteuning, is het fris door ventilatie, biedt het een heerlijk comfort en een uitstekend liggevoel. Deze kenmerken gecombineerd met een zachte prijs, zorgen ervoor dat iedereen op het hoogste niveau kan slapen.

Het Inizio matras bestaat uit 3 comfortzones en een Latex comfortlaag. De matrassen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De breedte kan variëren tussen 70 en 200 cm en de lengte tussen 190 en 220 cm. Voor elk bed bestaat er dus een passend matras. U kunt de Inizio matras ook naar wens laten stofferen.

Van een compleet comfort genieten? Kijk ook eens voor de spiraalbodems van Auping. Daarmee bent u verzekerd van een goede nachtrust.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Anderen bekeken ook
^