De Toekomst Next fauteuil

De Toekomst Next is een klassieke fauteuil heeft een optimaal zitcomfort

  • Fauteuil met heerlijk comfort
  • Zowel handmatig als elektrisch verstelbaar
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
291328
€ 0,00
Vanaf € 1.598,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Toekomst Next fauteuil heeft een eigentijdse vormgeving en een hoog zitcomfort. De fauteuil nodigt uit om heerlijk in te ontspannen. De Next kunt u zowel handmatig als elektrisch verstellen. Daarnaast beschikt de Next fauteuil over een topswing in de rugleuning. Hierbij kan het bovenste gedeelte van de rugleuning van achter naar voren worden gekanteld waardoor uw hoofd aangenaam ondersteund wordt. De fauteuil past door zijn stijlvolle vormgeving in vrijwel ieder interieur.

De fauteuil Next zelf samenstellen

De fauteuil is leverbaar in diverse zithoogtes en zitdieptes om zo de fauteuil goed af te stemmen op uw lichaamsafmetingen. Voor de bekleding heeft u de keuze uit verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. Voor het onderstel kunt u kiezen tussen een schijf en een stervoet, en uit verschillende materialen en kleuren. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte fauteuil samen te stellen.

Anderen bekeken ook
^