De Toekomst Thyra relaxfauteuil

Kom heerlijk tot rust op de relaxfauteuil Thyra van De Toekomst!

Uitvoering in leer Semira, Standaard afmeting is direct uit voorraad leverbaar. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer
278837
€ 2.636,00
Vanaf € 2.636,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Relaxfauteuil Thyra van De Toekomst De Thyra is een heerlijk comfortabele relaxfauteuil van De Toekomst. De voetensteun is met behulp van een motor uit te klappen en de rugleuning is ook elektrisch verstelbaar. Bij het uitklappen van de voetensteun komen de zitting en rugleuning in een iets meer achterover hellende positie. Hiermee wordt een zeer comfortabele zithouding bereikt. De Thyra heeft voor een relaxfauteuil een open uitstraling. U kunt de fauteuil van verschillende onderstellen en zowel van een open als gesloten armleuning voorzien. Daarnaast is de Thyra in verschillende afmetingen verkrijgbaar en kunt u hem bekleden met verschillende stof- en leersoorten. We hebben de 3-motorige Thyra in zwart Semira leer uit voorraad leverbaar. Deze kunt u eenvoudig bestellen via onze shop, waarna u snel kunt genieten van uw aankoop! Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!
^