De Toekomst Twice fauteuil

De Toekomst Twice is een klassieke fauteuil heeft een optimaal zitcomfort

  • Fauteuil met een heerlijk comfort
  • Elektrisch verstelbaar d.m.v. 3 motoren
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
291330
€ 2.645,00
Vanaf € 2.645,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Toekomst Twice fauteuil

De Toekomst Twice fauteuil nodigt uit om heerlijk in te relaxen. De Twice fauteuil is standaard voorzien van drie motoren voor een elektrische bediening; één voor de rugleuning, één voor de voetensteun en één om de zitting en voetensteun in de "hart-balans"-stand te plaatsen. De "hard-balans"-stand houdt in dat uw voeten en uw hart in een denkbeeldig horizontale lijn liggen wat zorgt voor een herlijk rustgevende positie. De rugleuning en voetenklep kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend. Daarnaast beschikt de Twice fauteuil over een topswing in de rugleuning. Hierbij kan het bovenste gedeelte van de rugleuning van achter naar voren worden gekanteld waardoor uw hoofd aangenaam ondersteund wordt. De fauteuil past door zijn stijlvolle vormgeving in vrijwel ieder interieur.

De fauteuil Twice zelf samenstellen

De fauteuil is leverbaar met diverse zithoogtes en zitdieptes om zo de fauteuil goed af te stemmen op uw lichaamsafmetingen. Voor de bekleding heeft u de keuze uit verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. Voor het onderstel kunt u kiezen tussen een schijf en een stervoet. Het onderstel is ook leverbaar in verschillende materialen en kleuren. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Twice fauteuil samen te stellen.

Anderen bekeken ook
^