Artemide Onfale tafellamp

De Artemide Onfale is een unieke tafellamp in de vorm van een paddenstoel

  • Moderne glazen lamp in de kleur wit
  • Een echte designklassieker uit de jaren '70
  • Vervaardigd uit Muranoglas en kristalglas
  • Verkrijgbaar in 3 formaten

Artikelnummer
293269
€ 410,00
Vanaf € 410,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Onfale tafellamp

De Artemide Onfale is een tijdlose tafellamp met een unieke paddenstoelvorm. De lamp is een echte designklassieker uit de jaren '70. Onfale is gemaakt van fijne mondgeblazen Muranoglas en de rand van kristalglas. De tafellamp verspreidt een sfeervol, diffuus licht en past in vrijwel ieder interieur. De lamp is verkrijgbaar in drie verschillende groottes. Combineer diverse formaten voor een speels effect.

Artemide

Artemide is in 1960 opgericht door de Italianen Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. Ze zijn beiden trots op hun oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen. Voor een overzicht van alle Artemide meubels klikt u hier.

Afmetingen (hoogte x diameter)
Onfale Grande: 44 x36 cm
Onfale Medio: 34,5 x 28 cm
Onfale Piccolo: 26 x 20 cm

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^