Artemide Laguna tafellamp

De Artemide Laguna is een bijzonder elegante tafellamp

  • Lamp met een minimalistisch design
  • Vervaardigd uit glas en goud aluminium
  • Schijnt een mooi indiffuus en difuus licht
  • Verkrijgbaar in 3 formaten

Artikelnummer
292885
€ 360,00
Vanaf € 360,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Laguna tafellamp

Designer Matteo Thun

De Artemide Laguna, ontworpen door Matteo Thun in 2013, is een moderne tafellamp. De lamp bestaat uit een grote glazen bol op een voetje van goud aluminium. De Laguna schijnt een helder licht naar boven en rondom diffuus licht. De tafellamp is ideaal voor in de woonkamer of op het nachtkastje. Door het minimalistische design past de Artemide Laguna lamp in vrijwel ieder interieur. Combineer diverse formaten voor een speels effect.

De lamp Laguna zelf samenstellen

De tafellamp is vervaardigd uit glas en goud aluminium. De lamp is verkrijgbaar in drie formaten. De kleinste van de drie is niet met een dimmer uitgevoerd. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Laguna lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Anderen bekeken ook
^