Artemide Mendori tafellamp

De Artemide Mendori is een lamp en designobject in één

  • Schelpvormige tafellamp
  • creëert een prachtig licht- en schaduwspel
  • Vervaardigd uit gerecycled materiaal

Artikelnummer
293161
€ 1.000,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Issey Miyake

De Artemide Mendori is een prachtige tafellamp met een uniek design. De designer Issey Miyake heeft zich voor het ontwerp van de lamp laten inspireren door de Japanse plooikunst Origami. De Artemide Mendori designlamp is een echte blikvanger in ieder interieur. De lamp is verkrijgbaar in de kleur wit.

De Mendori verlichting behoort tot de Artemide IN-EI collectie, wat Japans is voor schaduw. De serie bestaat uit tafel-, vloer-, en hanglampen vervaardigd uit gerecyclede PET flessen. Hierdoor zijn de lampen duurzaam en milieuvriendelijk. De lampenkappen worden gemaakt met behulp van 2D en 3D technieken, waardoor er een prachtig licht- en schaduwspel ontstaat.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
45 x 49 x 50 cm

Anderen bekeken ook
^